over mezelf

 

 

  Al jaar en dag ben ik gepassioneerd door koken en voeding. En dan vooral gezonde voeding. Voedingscentrum “De Vlinder” werd geboren toen ik besloot van mijn passie mijn beroep te maken!

In 2010 maakte ik een carrièreswitch en ging ik opnieuw achter de schoolbanken zitten. Ik volgde verschillende opleidingen en behaalde de diploma’s “kok”, “voedingsconsulent” en “orthomoleculair gewichtsconsulent”.

Ik hoef niemand te overtuigen dat gezonde voeding en een gevoel van algemeen welzijn nauw met elkaar verbonden zijn. Echter, in de praktijk blijkt het vaak moeilijk om gewoonten te veranderen en om al die theorie om te zetten in een gezondere voedingsstijl en lekkere recepten.

Maar dat hoef je niet alleen te doen, ik help je graag!  
 
 
Zomerkooklessen 2016: Leef langer en gezonder met het Mediterrane dieet! Je kan meereizen naar Spanje, Frankrijk, Griekenland of Italië!
 
Njammie food zonder gluten, lactose en geraffineerde suiker
 
 
 
  Veel plantaardige voeding eten een sleutelrol speelt bij de preventie van kanker, omdat ze buitengewoon veel en diverse kankerwerende stoffen bevatten die het ontwikkelen van kanker bij de bron bestrijden.  

© Voedingscentrum De Vlinder - www.voedingdscentrumdevlinder.be - Copyright 2016